<script src="https://www.kompas.si/portaldoc/STATIC/GLAVA/iframeResizer.min.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><iframe id="kompashead" src="https://www.kompas.si/portaldoc/STATIC/GLAVA/head.html" frameborder="0" scrolling="no" width="100%" frameborder="0"></iframe><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script> <!-- [et_pb_line_break_holder] --> iFrameResize({<!-- [et_pb_line_break_holder] --> log:false,<!-- [et_pb_line_break_holder] --> autoResize:true,<!-- [et_pb_line_break_holder] --> heightCalculationMethod: 'min',<!-- [et_pb_line_break_holder] --> checkOrigin:false,interval:35}, <!-- [et_pb_line_break_holder] --> '#kompashead');<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

KDO JE KOMPASOV INFLUENCER? SI TO RAVNO TI?

Kompasov influencer je nekdo, ki mu ni tuja fotografija in nekdo, ki so mu insta video vsebine, po domače »mala malca«.

Kompasov influencer je tudi nekdo, ki z lahkoto nabira in ureja svoj foto/video material in ga potem tudi z veseljem redno objavlja na svojem instagram profilu.

Kompasov influencer je enostavno tisti, ki obožuje najrazličnejše zgodbe, rad/a potuje, odkriva nove kraje, spoznava skrite kotičke in zabeleži vsak trenutek svoje poti.

Hja … če si prišel/prišla do sem, je že jasno, da ti ideja Kompasovega influencerja še kako diši, zato ne odlašaj in beri dalje …

Prepričani smo, da se v tvojih mapicah na osebnem računalniku ali pa kar na telefonu, skriva ogromno super zanimivega foto in video materiala z raznih izletov in potovanj, ki bi ga rad/a pokazal/a čisto vsem.

Če je temu tako, smo tudi mi že prepričani, da z lahkoto narediš »Takeover« našega instagram profila in predstaviš svojo najljubšo destinacijo.

Kaj praviš? Si za?

 

IN KAKO POSTANEŠ KOMPASOV INFLUENCER?

 1. Najprej razmisli o tem, kako bi izgledal tvoj predstavitveni video!

2. Spodaj te čaka obrazec, ki ga seveda/obvezno izpolni, zraven pa priloži še svoj kratek (do max 30 sekund) predstavitveni video in nas prepričaj, zakaj si ravno ti tisti/tista, ki bi lahko osvojil/a naziv Kompasov Influencer in bil/a zato še res lepo nagrajen/a.

3. Vse kar še potrebuješ, je nekaj malega sreče, zato stiskaj svoje potovalne tačke in počakaj na naš klic.

SE SPRAŠUJEŠ, ZAKJ BI SE PRIJAVIL/A? KER SE RES SPLAČA!

1. Prvič zato, ker boš postal/a Kompasov obraz Instagrama. To pomeni, da bo tvoj foto/video material videlo ogromno tistih, ki jih zanimajo potovanja in izleti. Mogoče pa iz tega naslova dobiš še kakšno poslovno idejo ali celo priložnost.

2. Drugič seveda zato, ker že komaj čakaš, da predstaviš svojo najvplivnejšo popotniško zgodbo.

3. Tretjič pa zato, ker boš za vse skupaj še lepo nagrajen/a.

*splošni pogoji sodelovanja

 

SEVEDA PA BOŠ ZATO MORAL/A TUDI NEKAJ NAREDITI

V kolikor boš izbran/a za Kompasovega influencerja, bo tvoja naloga kot izbranega pripovedovalca zgodb skozi Instagram story, sledeča:

1. Prevzel/a boš (Takeover) profil @kompas_1952 za 1 dan.

2. Še prej boš najavil/a, da boš sodeloval/a v zgodbi s Kompasom in Cewe fotoknjigo in najavil/a sodelovanje v kampanji Kompasov influencer.

3. Vse skupaj bo to pomenilo nekje in samo 15, večinoma insta story objav.

 

NAGRADE NA KRATKO

 

– 30 x CEWE FOTOKNJIGA (1 x fotoknjiga na influencerja).
– 30 x Kompasov bon v vrednosti 50 EUR (1 x Kompasov vrednosti bon na influencerja).
– 30 x Kompasova majica Postani influencer

Če sodelujete in boste na koncu izbrani, bo vašo insta zgodbo videla široka množica potnikov in vseh, ki spremljajo naše profile, vaša zgodba pa bo za nekaj časa zapečatena tudi v »highlights« kotičku na našem Kompasovem instagram profilu. Pač, res noro! 

SI SE NAŠEL/NAŠLA V OPISU?

Potem se čimprej prijavi! V kolikor se v opisu nisi našla/našel potem nikar ne meči puške v koruzo, ampak malo pobrskaj po telefonu, še raje po instagramu in se spomni, če poznaš koga za katerega misliš, da bi glede na zgornji opis, več kot samo z lahkoto opravil z nalogo. Vsekakor bomo skakali do stropa, če boš to novičko delil/a in priporočil/a naprej.

 

 

Kampanja POSTANI KOMPASOV INFLUENCER bo potekala v dveh sklopih:

 1. Časovno obdobje zbiranja sodelujočih bo potekalo od 1. 3. do 15. 3. 2020, do polnoči in čisto nič več. Bo šlo? Bo, saj imate časa več kot dovolj, kar dva tedna, dovolj, da s Kompasom pridete okrog sveta in nazaj.

Izvedba kampanje z izbranimi influencerji/sodelujočimi pa bo v Live (»živi« kampanji) potekala med 1. 4. – 1. 6. 2020.

  <div class="typeform-widget" data-url="https://kompasdigital.typeform.com/to/tDxreW" data-transparency="100" data-hide-headers=true data-hide-footer=true style="width: 100%; height: 700px;"></div> <script> (function() { var qs,js,q,s,d=document, gi=d.getElementById, ce=d.createElement, gt=d.getElementsByTagName, id="typef_orm", b="https://embed.typeform.com/"; if(!gi.call(d,id)) { js=ce.call(d,"script"); js.id=id; js.src=b+"embed.js"; q=gt.call(d,"script")[0]; q.parentNode.insertBefore(js,q) } })() </script> <div style="font-family: Sans-Serif;font-size: 12px;color: #999;opacity: 0.5; padding-top: 5px;"> powered by <a href="https://admin.typeform.com/signup?utm_campaign=tDxreW&utm_source=typeform.com-01D8JWZ9M0E3NMSA2DZXZ0P447-pro&utm_medium=typeform&utm_content=typeform-embedded-poweredbytypeform&utm_term=EN" style="color: #999" target="_blank">Typeform</a> </div>

  TEHNIKALIJE

  KDO BO IZBIRAL?

   

  Za vse skupaj, bo pod budnim očesom skrbela posebna Kompasova žirija, v sestavi treh uveljavljenih poznavalcev takšnih in drugačnih turističnih nazorov, ki so prepotovali, ustvarili in na tej poti doživeli marsikaj zanimivega.

   

  KDO LAHKO SODELUJE?

   

  Soledujete lahko vsi tisti, ki ne samo mislite, ampak tudi veste, da je vaša foto zgodba tista, ki vam bo na koncu prinesla naziv Kompasov INFLUENCER in s tem tudi zares lepo nagrado.

  POGOJ ZA SODELOVANJE pa je, da posnamete PREDSTAVITVENI VIDEO.
  Seveda to še ni zagotovilo, da boste na koncu izbrani, je pa korak naprej, zato ne odlašajte, vzemite v roke telefon, kamero ali fotoaparat, se posnemite in predstavite zakaj ste vi tisti, ki bi bili najbolj primerni.

  ŠE NAMIG:
  Posnamete lahko opis vašega najljubšega potovanja, izleta.
  Lahko nam pošljete vašo najbolj odbito potovalno anekdoto, najbolj noro avanTURISTično izkušnjo.
  Lahko ste smešno, odbiti, karkoli želite, še vedno pa je dobro, da začutite, kaj točno iščemo!

  SPOMINI, KI NIKOLI NISO POZABLJENI!

   

  Lepo je shraniti vse svoje dragocene trenutke s potovanj na enem mestu in jih podoživite z vsakim listanjem znova in znova – v CEWE FOTOKNJIGI.
  Z brezplačnim foto programom CEWE FOTOSVET hitro in enostavno ustvarite popolno fotoknjigo; izberite svoje najljubše posnetke, jih poljubno razvrstite in opremite z besedilom, različnimi ozadji, okvirji, grafikami in zemljevidi, določite še poljuben format, vezavo in vrsto papirja in že ste gotovi. Posnetki bodo tako ostali na varnem in na prav posebnem mestu: v fotoknjigi najljubših spominov.

  CEWE FOTOKNJIGA je prejemnica številnih nagrad, zaradi njene visoke kakovosti in enostavnega oblikovanja je po mnenju uporabnikov prva izbira med ponudniki fotoknjig v Evropi. Natisnili smo že preko 60 milijonov CEWE FOTOKNJIG in s tem razveselili številne uporabnike po celem svetu.

  CEWE je vodilna foto storitev v Evropi
  Vaše fotografije so naša glavna skrb, zato uporabljamo visoko kakovostne materiale in okolju prijazne tehnologije razvijanja in natisa. Pri cewe.si lahko oblikujete in naročite: fotografije, fotoknjigo, fotokoledar, velike formate natisa, kot npr. poster ali fotoplatno, voščilnice, vabila in številna druga foto darila.

   

  Spletna stran (www.kompas.si, pages.kompas.si - KOMPAS d.d.) uporablja piškotke zato, da lahko vodimo lastno, agregirano statistiko obiska naše spletnih strani. Uporabljamo tudi sejne piškote, ki so nujno potrebni za nakup na naši spletni strani in prijavo oz. avtentikacijo uporabnika za ogled moje strani. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.
  <!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-86233514-1"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> window.dataLayer = window.dataLayer || [];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> function gtag(){dataLayer.push(arguments);}<!-- [et_pb_line_break_holder] --> gtag('js', new Date());<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --> gtag('config', 'UA-391908-1');<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- Facebook Pixel Code --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> !function(f,b,e,v,n,t,s)<!-- [et_pb_line_break_holder] --> {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?<!-- [et_pb_line_break_holder] --> n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';<!-- [et_pb_line_break_holder] --> n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script',<!-- [et_pb_line_break_holder] --> 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');<!-- [et_pb_line_break_holder] --> fbq('init', '576942229150703');<!-- [et_pb_line_break_holder] --> fbq('track', 'PageView');<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><noscript><img height="1" width="1" style="display:none"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> src="https://www.facebook.com/tr?id=576942229150703&ev=PageView&noscript=1"<!-- [et_pb_line_break_holder] -->/></noscript><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- End Facebook Pixel Code --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- VNESITE V NOGO SPLETNE STRANI: --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> _ipromNS('load');<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>