<script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> (function(a,g,b,c){a[c]=a[c]||function(){<!-- [et_pb_line_break_holder] --> "undefined"===typeof a.ipromNS?(a[c].q=a[c].q||[]).push(arguments):a.ipromNS.execute(arguments)};<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var k=function(){var b=g.getElementsByTagName("script")[0];return function h(f){var e=f.shift();a[c]("setConfig",{server:e});<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var d=document.createElement("script");0<f.length&&(d.onerror=function(){a[c]("setConfig",{blocked:!0});h(f)});<!-- [et_pb_line_break_holder] --> d.src="//cdn."+e+"/ipromNS.js";d.async=!0;d.defer=!0;b.parentNode.insertBefore(d,b)}}(),e=b;"string"===typeof b&&(e=[b]);k(e)<!-- [et_pb_line_break_holder] --> })(window, document,[ "ipromcloud.com"],"_ipromNS");<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --> _ipromNS('init', {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> sitePath : ['kompas','pages_kompas'], /*second value of sitePath array is equal to SID*/<!-- [et_pb_line_break_holder] --> cookieConsent : true /*based on site cookie policy*/<!-- [et_pb_line_break_holder] --> });<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script src="https://www.kompas.si/portaldoc/STATIC/GLAVA/iframeResizer.min.js"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><iframe id="kompashead" src="https://www.kompas.si/portaldoc/STATIC/GLAVA/head.html" frameborder="0" scrolling="no" width="100%" frameborder="0"></iframe><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> iFrameResize({<!-- [et_pb_line_break_holder] --> log:false,<!-- [et_pb_line_break_holder] --> autoResize:true,<!-- [et_pb_line_break_holder] --> heightCalculationMethod: 'min',<!-- [et_pb_line_break_holder] --> checkOrigin:false,interval:35},<!-- [et_pb_line_break_holder] --> '#kompashead');<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>

Izberi svoje doživetje!

Nasmejani otroški obrazi in zabava za vso družino

Preživite čas z družino. Nasmejani otroški obrazi in sproščeni in mirni starši so naše poslanstvo.

Zanimive ustvarjalne delavnice, iskanje zaklada, tematska doživetja in zabavni večeri so priložnost, da otroci doživijo zabavne počitnice, spoznajo nove prijatelje in se naučijo kaj novega, starši pa imajo nekaj časa zase in svojo sprostitev.

Vabljeni v Janezov kotiček, kjer s pobarvankami in zabavnimi nalogami raziskujemo svet.

Pustite se zapeljati okusom sveta v kulinarično doživetje

Podajte se z nami na posebno kulinarično raziskovanje sveta.

Vsakič se bomo podali na drug konec sveta in ga raziskali na kulinarični način.

Obisk lokalne tržnice, spoznavanje značilnosti lokalne kulinarike in raziskovanje v kuhinji, kjer se bodo mešale modrosti lokalnih strokovnjakov in vaš lastni kuharski navdih. Da pa bo doživetje še večje, nas bo skozi kulinarična doživetja vodil naš en in edini Bine Volčič.

Potovanje v Turčijo je za nami. Z Binetom se sedaj odpravljamo v Pariz. Preverite tudi ostala kulinarična potovanja.

Nova doživetja, druženje in razvajanje za dame, ki hočejo več

V Kompasu ponujamo odgovor za sleherno žensko dušo. Na potovanjih po svetovnih metropolah združujemo sprostitev, klepet ob kavi ali kozarcu izbranega vina in uživanje v kulinaričnih specialitetah, obisk kulturnih in družabnih dogodkov, nakupovanje. Vse v enem in odlična priložnost za nepozaben potep s prijateljicami, z mamo ali hčerko, ali pa tudi sama, saj je na potovanju obilo možnosti za sklepanje novih prijateljstev ali poslovnih vezi.

Za užitek gre, za razvajanje, osebno rast in širjenje obzorij.

Potovanji v New York in Moskvo sta za nami.
Na vrsti je KFLC doživetje v Miami. Preverite ponudbo.

Glasba, plesni čevlji in potovalna doživetja

Skupaj s Plesnim Coctailom pripravljamo posebne plesne programe, kjer nepozabna doživetja raziskovanja sveta in počitnikovanja, združujemo z vodenimi plesnimi delavnicami in plesnimi večeri.

Pridružite se nam na potovanju s Plesnim Coctailom v New Yorku ali na križarjenju Mondeni utrip Mediterana in si ob plesnih delavnicah privoščite prava plesno potovalna doživetja.

Veselje, povišan utrip srca in aktivna doživetja

Ste eden izmed tistih, ki vam povišan utrip srca pričara nasmeh na obrazu? Si ne predstavljate, da bi počitnice preživeli na ležalniku na plaži, ampak želite narediti nekaj zase, uživati v vetru in se nadihati svežega zraka?

Svet se da na poseben način doživeti tudi aktivno, v objemu čudovitega okolja in navdihujoče narave,  z aktivnim raziskovanjem in nepričakovanimi doživetji. Zato vas vabimo, da raziščete svet s kolesom, preživite aktiven vikend ob morju v družbi kondicijskega trenerja ali pa osvojite vrhove sveta in doživite najlepše razglede.

Smučarski skoki, tek na smučeh, košarka, nogomet,…

Prepustite se vrhunski storitvi in razvajanju

Ko boste zaklenili vrata svojega doma, se bodo vaše premium počitnice pričele. Brezskrbno, od prvega do zadnjega dne, saj smo pomislili na vse podrobnosti vašega oddiha, v izbranih nastanitvenih kapacitetah, v počitniških krajih, kjer se kompas vedno vrti v pravo smer. 

Potujte v stilu!

Ugodnosti Premium Select paketa na Mediteranu
 • ZASEBNI PREVOZ DO LETALIŠČA JOŽE PUČNIK V LJUBLJANI v Sloveniji iz krajev: Ljubljana, Novo Mesto, Maribor, Celje, Sežana/Fernetiči, Murska Sobota, Portorož, Koper, Izola;
 • PARKIRANJE V PARKIRNI HIŠI NA LETALIŠČU JOŽE PUČNIK V LJUBLJANI za goste iz Italije in Hrvaške
 • REZERVACIJA SEDEŽEV NA LETALU
 • ZASEBNI PREVOZ NA DESTINACIJI od letališča do izbranega hotela
 • INDIVIDUALNE INFORMATIVNE URE V HOTELU
 • SLOVENSKO GOVOREČI PREDSTAVNIK NA DESTINACIJI (izjema so destinacije: Mikonos, Kreta – predel Chanie, Bodrum in Kušadasi, kjer je na voljo angleško govoreči predstavnik lokalne agencije)
 • TORBA ZA NA PLAŽO
 • KREMA ZA SONČENJE priznane francoske blagovne znamke Caudalie
 • KOPALNA BRISAČA
Ugodnosti Premium Select paketa na Jadranu
 • TORBA ZA NA PLAŽO
 • KREMA ZA SONČENJE priznane francoske blagovne znamke Caudalie
 • KOPALNA BRISAČA
 • ZASEBNI PREVOZ NA DESTINACIJI od letališča do izbranega hotela (velja ob rezervaciji 7-dnevnega aranžmaja v Dubrovniku)

Doživeti in nikoli pozabiti

”Potovati s Kompas Young ne pomeni zgolj obiskati, temveč doživeti in nikoli pozabiti!”

Doživetja za mlade in mlade po srcu so polna energije, glasbe, zabave, druženja in nepozabnih spominov.

Enodnevni izleti, festivali, vikend pobegi, športni dogodki ali beach break počitnice z DJ performasi.

Opozarjamo – samo za vzdržljive.  

Prijetno druženje, lepa narava in sprostitev

Sprememba vsakdana, prijetna doživetja, lahkotne aktivnosti, spoznavanje novih ljudi in uživanje v lepi naravi. Vabimo vas na prijetne počitnice, ki so obogatene s tematskimi delavnicami, zanimivimi izleti in družabnimi večernimi aktivnostmi.

Nova senior doživetja bodo znana v začetku meseca decembra.

V družbi je vse lepše.

Začutite utrip mesta s kavo na osrednjem trgu in ulično predstavo.

Kulturni – Kompas klub

Doživeti utrip mesta je več kot ogledati si glavne znamenitosti.

Doživeti utrip mesta je sedeti na glavnem trgu med domačini, opazovati kako preživljajo večere in z njimi pokramljati. Doživeti utrip mesta je ogledati si ulično predstavo in z domačini doživeti njihove praznike. Doživeti utrip mesta je spoznati lokalne umetnike in si ogledati njihove razstave, ki štrlijo iz povprečja in predstavljajo destinacijo na svoj način.

Kulturni programi so namenjeni vsem tistim, ki se vračate na iste kraje, ker so vas preprosto očarali pa ne veste zakaj. Z novimi, pristnimi in doživetji bomo skupaj še bolj spoznali destinacijo in doživeli njihovo kulturo in tako obogatili predvsem sebe.

Svež zrak, piš vetra in prelep razgled – čas je zame!

Eco – detox – Kompas klub

Čas je zame!

Umaknite se od vsakdanjega tempa, zadihajte in ponovno poiščite svoj pravi jaz.

V idiličnem okolju lepe narave, bomo prisluhnili samemu sebi in iskali stanje umirjenosti. Jutranje aktivnosti, metode sproščanja, vodene meditacije in dihanje, ustvarjalne delavnice, svetovanje, sprehodi v naravi sami ali v družbi nam bodo pomagale, da bomo doživeli sproščenost in naredili prostor za novo energijo.

Naj bo pot iskanja samega sebe, lepo in nepozabno doživetje.

<!-- Vstavite v prostor za oglasno mesto: Kvadrat(300x250) [ID: 32] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="iAdserver" data-iadserver-zone="32"><script>_ipromNS('zone',32)</script></div>
<!-- Vstavite v prostor za oglasno mesto: 300x250_2 [ID: 34] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="iAdserver" data-iadserver-zone="34"><script>_ipromNS('zone',34)</script></div>
<!-- Vstavite v prostor za oglasno mesto: 300x250_3 [ID: 35] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="iAdserver" data-iadserver-zone="35"><script>_ipromNS('zone',35)</script></div>
<!-- VSTAVITE V VAŠA OGLASNA MESTA: --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- Vstavite v prostor za oglasno mesto: Spodnja pasica [ID: 27] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="iAdserver" data-iadserver-zone="27"><script>_ipromNS('zone',27)</script></div>

Pošljite povpraševanje

Zakaj izbrati Kompas?

 • najboljša svetovalna storitev
 • varnost in zanesljivost
 • največja ponudba raznolikih potovanj po vsem svetu, tako za individualna kot vodena potovanja in skupine
 • ureditev ogleda  svetovnih športnih, glasbenih, kulturnih,… dogodkov
 • organizacija različnih oblik prevozov;  letalskih kart, rent-a-car, železniških ali avtobusnih prevozov
 • ureditev bivanja v namestitvi po vaši želji; luksuzna hiška na morju, nastanitve prek Airbnb ali nastanitev v izbranih top hotelih
 • 24-urni servis
 • razširjena Kompasova mreža po vsem svetu
 • najširši izbor slovenskih in tujih organizatorjev
 • največja ponudba na enem mestu
 • največja ponudba v zadnjem hipu
 • dostopni plačilni pogoji
 • članstvo v KompasPlus programu zvestobe
Spletna stran (www.kompas.si, pages.kompas.si - KOMPAS d.d.) uporablja piškotke zato, da lahko vodimo lastno, agregirano statistiko obiska naše spletnih strani. Uporabljamo tudi sejne piškote, ki so nujno potrebni za nakup na naši spletni strani in prijavo oz. avtentikacijo uporabnika za ogled moje strani. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.
<!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-86233514-1"></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> window.dataLayer = window.dataLayer || [];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> function gtag(){dataLayer.push(arguments);}<!-- [et_pb_line_break_holder] --> gtag('js', new Date());<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --> gtag('config', 'UA-391908-1');<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- Facebook Pixel Code --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> !function(f,b,e,v,n,t,s)<!-- [et_pb_line_break_holder] --> {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?<!-- [et_pb_line_break_holder] --> n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';<!-- [et_pb_line_break_holder] --> n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script',<!-- [et_pb_line_break_holder] --> 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');<!-- [et_pb_line_break_holder] --> fbq('init', '576942229150703');<!-- [et_pb_line_break_holder] --> fbq('track', 'PageView');<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><noscript><img height="1" width="1" style="display:none"<!-- [et_pb_line_break_holder] --> src="https://www.facebook.com/tr?id=576942229150703&ev=PageView&noscript=1"<!-- [et_pb_line_break_holder] -->/></noscript><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- End Facebook Pixel Code --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- VNESITE V NOGO SPLETNE STRANI: --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script><!-- [et_pb_line_break_holder] --> _ipromNS('load');<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>